Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förse

 

Synonymer till förse

Engelsk översättning av förse

  • provide

Sökvolym på internet för förse

Sökvolymen för förse är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om förse

Vi har totalt åtta synonymer till förse, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förse, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet förse

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet förse i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till förse

Ord som innehåller eller liknar förse: acceptera försämring, agera i hemligt samförstånd, äktenskapsförslag, anförskaffa, återförsäljare, att vara försämrad, att vara försvagad, ballongliknande försegel, be någon att försvinna, bedövad och förslöad, behandla någon mycket försiktigt, bli försiktig, bli förskräckt, bli förstörd, budgetförslag, butiksförsäljare, den första, desperat försöka lösa ett problem, det förstås, efterforska, efterforskar, efterforskare, efterforskning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av förse

förse synonym
andra ord för förse
förse betyder
exempel förse
förse förklaring
definition förse
förse i en mening
stavning förse
förse annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förse synonymt med både tillhandahålla och tillföra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)