Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förströ

 

Synonymer till förströ

Engelsk översättning av förströ

  • amuse, entertain

Mer information om förströ

Vi har totalt två synonymer till förströ, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förströ, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad förströ betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till förströ. Exempelvis kan man söka efter andra ord för förströ samt även hur man stavar till förströ. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av förströ eller en mer djupgående förklaring av förströ egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till förströ är att leta efter antonymer till förströ, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om förströ

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för förströ i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till förströ

Ord som innehåller eller liknar förströ: agera i hemligt samförstånd, bli förstörd, den första, det förstås, ett fartygs första resa, födsel fötterna först, försöka förstå, först, första, förstå, första avbetalning, förstå det som sägs, första grunder


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förströ synonymt med både underhålla och roa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)