Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bekosta

 

Synonymer till bekosta

Engelsk översättning av bekosta

  • pay, defray [costs, etc.]

Närmeord till bekosta

Ord som innehåller eller liknar bekosta: bekostade, bekostar, bekostat, bekostnad, skaffa fördelar på bekostnad av andra, skaffade fördelar på bekostnad av andra, skaffar fördelar på bekostnad av andra, tjäna mycket pengar på andras bekostnad, vara slösaktig på annans bekostnad, vinna fördelar på någon annans bekostnad

Mer information om bekosta

Vi har totalt fyra synonymer till bekosta, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för bekosta, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet bekosta

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet bekosta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bekosta synonymt med både finansiera och betala, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)