Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tillta

 

Synonymer till tillta

Engelsk översättning av tillta

  • increase

Sökvolym på internet för tillta

Sökvolymen för tillta är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tillta

Vi har totalt sju synonymer till tillta, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tillta, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet tillta

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet tillta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till tillta

Ord som innehåller eller liknar tillta: rundligt tilltagen summa, tilltag, tilltaga, tilltagande, tilltagit, tilltagsen, tilltala, tilltalande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tillta

tillta synonym
andra ord för tillta
tillta betyder
exempel tillta
tillta förklaring
definition tillta
tillta i en mening
stavning tillta
tillta annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tillta synonymt med både öka och ökning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)