Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till synbarlig

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till synbarlig.


Vad betyder synbarlig

Sett till sina synonymer betyder synbarlig ungefär skenbar eller synbar, men är även synonymt med exempelvis "uppenbar". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till synbarlig. Vår databas innehåller även tre böjningar av synbarlig.


Böjningar av synbarlig

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet synbarlig.


Närmeord till synbarlig

I vår databas över ord finns 1 ord som innehåller eller liknar synbarlig.


Mer information om synbarlig

Andra sätt att lära sig mer kring vad synbarlig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av synbarlig är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om synbarlig

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för synbarlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 19

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är synbarlig synonymt med både skenbar och synbar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.