Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skilja åt

 

Synonymer till skilja åt

Mer information om skilja åt

Vi har totalt en synonym till skilja åt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för skilja åt inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet skilja åt

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Närmeord till skilja åt

Ord som innehåller eller liknar skilja åt: avskilja sig, avskilja yta, skilja isär, skilja på, skilja sig från, skilja ur

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av skilja åt

skilja åt synonym
andra ord för skilja åt
skilja åt betyder
exempel skilja åt
skilja åt förklaring
definition skilja åt
skilja åt i en mening
stavning skilja åt
skilja åt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sovra synonymt med skilja åt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)