Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sända

 

Synonymer till sända

Engelsk översättning av sanda

  • grit

Sökvolym på internet för sända

Sökvolymen för sända är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är sandå

Mer information om sända

Vi har totalt tre synonymer till sända, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sända, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet sända

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet sända i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till sända

Ord som innehåller eller liknar sända: amorteringsandel, angränsande, ansamling av sand, återsända, återsända till hemlandet, avsända, avsändare, avstressande, avtalsändring, avtalsändringar, avvisande, belysande, bevisande, bli rasande arg, blodupplösande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av sända

sända synonym
andra ord för sända
sända betyder
exempel sända
sända förklaring
definition sända
sända i en mening
stavning sända
sända annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sända synonymt med både skicka och överföra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)