Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skicka

 

Synonymer till skicka

Engelsk översättning av skicka

  • send; forward, dispatch; remit

Sökvolym på internet för skicka

Sökvolymen för skicka är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om skicka

Vi har totalt sex synonymer till skicka, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för skicka, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet skicka

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet skicka i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till skicka

Ord som innehåller eller liknar skicka: beskickning, förutskicka, hålla i skick, i dåligt skick, i toppskick, i ursprungligt skick, medskicka, oskick, oskicklig, oskicklighet, skick

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av skicka

skicka synonym
andra ord för skicka
skicka betyder
exempel skicka
skicka förklaring
definition skicka
skicka i en mening
stavning skicka
skicka annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skicka synonymt med både sända och posta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)