Synonymerna.se logotyp

Synonymer till framföra

 

Synonymer till framföra

Engelsk översättning av framföra

  • present, give, convey

Sökvolym på internet för framföra

Sökvolymen för framföra är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om framföra

Vi har totalt nio synonymer till framföra, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för framföra, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet framföra

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet framföra i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till framföra

Ord som innehåller eller liknar framföra: framföda, framför, framför allt, framförallt, framförande, framföranden, framförde, framförhållning, framförs, framfört

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av framföra

framföra synonym
andra ord för framföra
framföra betyder
exempel framföra
framföra förklaring
definition framföra
framföra i en mening
stavning framföra
framföra annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är framföra synonymt med både säga och presentera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)