Synonymerna.se logotyp

Synonymer till överföra

 

Synonymer till överföra

Engelsk översättning av överföra

  • transfer, transmit

Sökvolym på internet för överföra

Sökvolymen för överföra är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om överföra

Vi har totalt tio synonymer till överföra, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för överföra, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad överföra betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till överföra. Exempelvis kan man söka efter andra ord för överföra samt även hur man stavar till överföra. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av överföra eller en mer djupgående förklaring av överföra egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till överföra är att leta efter antonymer till överföra, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om överföra

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för överföra i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 20
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till överföra

Ord som innehåller eller liknar överföra: blodöverföring, organisk överföring, överför, överföra datakod, överföra känslor på andra, överföra muntligt, överföra till hemligt språk, överföra till ny tonart, överförbar, överförfriskad, överföring


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är överföra synonymt med både transferera och flytta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)