Synonymerna.se logotyp

Synonymer till pressa

 

Synonymer till pressa

Engelsk översättning av pressa

  • press

Mer information om pressa

Vi har totalt elva synonymer till pressa, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för pressa, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad pressa betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till pressa. Exempelvis kan man söka efter andra ord för pressa samt även hur man stavar till pressa. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av pressa eller en mer djupgående förklaring av pressa egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till pressa är att leta efter antonymer till pressa, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om pressa

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för pressa i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till pressa

Ord som innehåller eller liknar pressa: avpressa, cylinder för pressning, cypress, depression, expressiv, impressario, impression, impressionistisk, kompress


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är pressa synonymt med både krama och trycka på, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)