Synonymerna.se logotyp

Synonymer till anstränga

 

Synonymer till anstränga

Engelsk översättning av anstränga

  • strain, exert

Sökvolym på internet för anstränga

Sökvolymen för anstränga är ca. 40 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 40 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om anstränga

Vi har totalt en synonym till anstränga, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för anstränga, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet anstränga

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet anstränga i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till anstränga

Ord som innehåller eller liknar anstränga: anstränga sig, anstränga sig hårt, anstränga sig med allt som man har, anstränga sig mentalt, anstränga sig mer, anstränga sig själv över sin förmåga, anstränga sig till det yttersta, ansträngande, ansträngd, ansträngd och onaturlig, ansträngda, ansträngning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av anstränga

anstränga synonym
andra ord för anstränga
anstränga betyder
exempel anstränga
anstränga förklaring
definition anstränga
anstränga i en mening
stavning anstränga
anstränga annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är pressa synonymt med anstränga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)