Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bona

 

Synonymer till bona

Engelsk översättning av bona

  • wax, polish

Sökvolym på internet för bona

Sökvolymen för bona är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är böna

Mer information om bona

Vi har totalt tre synonymer till bona, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för bona, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bona betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bona. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bona samt även hur man stavar till bona. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bona eller en mer djupgående förklaring av bona egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bona är att leta efter antonymer till bona, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bona

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för bona i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till bona

Ord som innehåller eller liknar bona: ammoniumkarbonater, böna, bonad, bonade, Bonanza, bonar, bonat, dimetyldikarbonat, enkel spetsig huvudbonad, gibbonapa, huvudbonad, kalciumkarbonat, kalciumvätekarbonat


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bona synonymt med både polera och putsa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)