Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tycke

 

Synonymer till tycke

Engelsk översättning av tycke

  • fancy

Sökvolym på internet för tycke

Sökvolymen för tycke är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tycke

Vi har totalt sju synonymer till tycke, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tycke, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet tycke

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet tycke i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 20
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till tycke

Ord som innehåller eller liknar tycke: aktstycke, ändra sig efter vad andra tycker, att tycka, avslutande musikstycke, bestycka, bli omtyckt, börjat tycka illa om, del av stycke, ej omtyckt, ej vad den tycks vara, ett slags musikstycke, ett stycke fraktgods, fatta tycke för, firad och omtyckt, godtycklig, godtyckligt, granntyckt, i ett stycke, illa omtyckt, improviserat musikstycke, jag tycker om

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tycke

tycke synonym
andra ord för tycke
tycke betyder
exempel tycke
tycke förklaring
definition tycke
tycke i en mening
stavning tycke
tycke annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tycke synonymt med både mening och åsikt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)