Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ungens

 

Synonymer till ungens

Mer information om ungens

Vi har totalt en synonym till ungens, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för ungens inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet ungens

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet ungens i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till ungens

Ord som innehåller eller liknar ungens: är tvungen, är tvungen att, den fula ankungen, konungen, kungen, lärjungen, motvilligt tvungen, otvungen, regeringsmöte med kungen, tvungen, ungen, var tvungen att, vara tvungen, vara tvungen att, vara tvungen att foga sig, varit tvungen att

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ungens

ungens synonym
andra ord för ungens
ungens betyder
exempel ungens
ungens förklaring
definition ungens
ungens i en mening
stavning ungens
ungens annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är barnets synonymt med ungens, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)