Synonymerna.se logotyp

Synonymer till åsikt

 

Synonymer till åsikt

Engelsk översättning av åsikt

  • opinion, view

Sökvolym på internet för åsikt

Sökvolymen för åsikt är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är åsikt

Mer information om åsikt

Vi har totalt tio synonymer till åsikt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för åsikt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet åsikt

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Närmeord till åsikt

Ord som innehåller eller liknar åsikt: angrepp på person stället för åsikter, åsikter, åsiktsfrihet, åsiktsmångfald, åsiktsolikhet, åsiktsolikheter, åsiktsriktning, åsiktsspridning, åsiktsstil, av samma åsikt, byte av åsikt, dela åsikt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av åsikt

åsikt synonym
andra ord för åsikt
åsikt betyder
exempel åsikt
åsikt förklaring
definition åsikt
åsikt i en mening
stavning åsikt
åsikt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är åsikt synonymt med både mening och tycka, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)