Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fan

 

Synonymer till fan

Engelsk översättning av fan

  • fan

Sökvolym på internet för fan

Sökvolymen för fan är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fan

Vi har totalt tretton synonymer till fan, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fan, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet fan

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet fan i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till fan

Ord som innehåller eller liknar fan: afrikansk elefant, agglofantisk, anskaffande, asiatisk elefant, åt fanders, avskaffande, avtjäna fängelsestraff, befängd, befängda, befängt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fan

fan synonym
andra ord för fan
fan betyder
exempel fan
fan förklaring
definition fan
fan i en mening
stavning fan
fan annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fan synonymt med både jävel och anhängare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)