Synonymerna.se logotyp
 

Engelsk översättning av tillgivenhet

  • affection

Sökvolym på internet för tillgivenhet

Sökvolymen för tillgivenhet är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tillgivenhet

Vi har tyvärr varken några synonymer eller antonymer till tillgivenhet registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns dock en engelsk översättning inlagd för tillgivenhet, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad tillgivenhet betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till tillgivenhet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för tillgivenhet samt även hur man stavar till tillgivenhet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av tillgivenhet eller en mer djupgående förklaring av tillgivenhet egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till tillgivenhet är att leta efter antonymer till tillgivenhet, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om tillgivenhet

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 8

Grundpoäng för tillgivenhet i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 19

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)