Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tona

 

Synonymer till tona

Engelsk översättning av tona

  • tint, set [the tone for]

Sökvolym på internet för tona

Sökvolymen för tona är ca. 20 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 20 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är töna

Mer information om tona

Vi har totalt tre synonymer till tona, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tona, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet tona

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet tona i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till tona

Ord som innehåller eller liknar tona: atonalt, betona, betonad, betonade, betonar, betonas, detonation, intonation, monotona, olustbetonad, överföra till ny tonart, stöna, stönande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av tona

tona synonym
andra ord för tona
tona betyder
exempel tona
tona förklaring
definition tona
tona i en mening
stavning tona
tona annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tona synonymt med både stämma och klinga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)