Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ton

 

Synonymer till ton

förkortning för
t

Engelsk översättning av ton

  • tonne

Sökvolym på internet för ton

Sökvolymen för ton är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ton

Vi har totalt tre synonymer till ton, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ton, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet ton

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet ton i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till ton

Ord som innehåller eller liknar ton: acetonkroppar, aderton, afton, Aftonbladet, aftongudstjänst, aftonmål, aftonstjärnan, angina tonsillaris, antonym, antonymer, arton, asfaltbetong, åtminstone

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av ton

ton synonym
andra ord för ton
ton betyder
exempel ton
ton förklaring
definition ton
ton i en mening
stavning ton
ton annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ton synonymt med både nyans och ljud, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)