Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ställning

 

Synonymer till ställning

Engelsk översättning av ställning

  • stand

Sökvolym på internet för ställning

Sökvolymen för ställning är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om ställning

Vi har totalt tretton synonymer till ställning, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för ställning, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ställning betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ställning. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ställning samt även hur man stavar till ställning. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ställning eller en mer djupgående förklaring av ställning egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ställning är att leta efter antonymer till ställning, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ställning

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ställning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till ställning

Ord som innehåller eller liknar ställning: anställning, återkommande beställning, avbeställning, beställning, beställning för viss tid, bildlig framställning, budgetframställning, dramatisk framställning, falsk föreställning, förenklad föreställning, föreställnig, föreställning


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ställning synonymt med både status och pose, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)