Synonymerna.se logotyp

Synonymer till lyckas

 

Synonymer till lyckas

Engelsk översättning av lyckas

  • succeed

Närmeord till lyckas

Ord som innehåller eller liknar lyckas: det misslyckades helt, förolyckas, kapitalt misslyckande, komma igen efter svåra misslyckanden, lita på sin lycka, löjlig och misslyckad text, lycka, lyckad, lyckad yrkesutveckling, lyckades, lyckans ost

Sökvolym på internet för lyckas

Sökvolymen för lyckas är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är lyckås

Mer information om lyckas

Vi har totalt sex synonymer till lyckas, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för lyckas, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet lyckas

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet lyckas i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 22

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lyckas synonymt med både förmå och nå målet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)