Synonymerna.se logotyp

Synonymer till klara

 

Synonymer till klara

Engelsk översättning av klara

  • take care of, get done

Närmeord till klara

Ord som innehåller eller liknar klara: åta sig mer än man klarar av, att klara sig, avklara, avklarad, begreppsförklaring, bortförklaring, bortförklaringar, datorgenererade artiklar, deklaration, deklarera, deklarerade

Sökvolym på internet för klara

Sökvolymen för klara är ca. 5400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 5400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om klara

Vi har totalt nio synonymer till klara, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för klara, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet klara

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet klara i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är klara synonymt med både färdiga och förmå, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)