Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till kraftmätning

Här nedanför hittar du samtliga fem synonymer till kraftmätning.


Vad betyder kraftmätning

Sett till sina synonymer betyder kraftmätning ungefär maktkamp eller kamp, men är även synonymt med exempelvis "tävling" och "uppgörelse". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till kraftmätning. Vår databas innehåller även fyra exempelmeningar på hur ordet kraftmätning kan användas i en mening samt en engelsk översättning.


Exempelmeningar för kraftmätning

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet kraftmätning kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

  1. Knappt hade detta krig avslutats så var det dags för nästa kraftmätning mellan Storbritannien och Frankrike.  
  2. I centrum har en kraftmätning mellan de konservativa gulskjortorna och den mer progressiva rödskjorterörelsen stått.  
  3. Konflikten har utvecklats till en kraftmätning mellan Iran, som stöttar Huthirebellerna, och den saudiskledda koalition som stöder Hadi.  
  4. Konflikten har utvecklats till en kraftmätning mellan Iran, som stöttar huthirebellerna, och den saudiskledda koalition som stöder Hadi.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av kraftmätning

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet kraftmätning.


Mer information om kraftmätning

Andra sätt att lära sig mer kring vad kraftmätning betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av kraftmätning är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om kraftmätning

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för kraftmätning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 23
  • Ordets poäng i Betapet: 24
  • Ordets poäng i WordFeud: 22

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kraftmätning synonymt med både maktkamp och kamp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.