Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kraft

 

Synonymer till kraft

Antonymer (motsatsord) till kraft

Engelsk översättning av kraft

  • (i fraser) force

Sökvolym på internet för kraft

Sökvolymen för kraft är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är kräft

Mer information om kraft

Vi har totalt tjugotre synonymer till kraft, samt två antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för kraft, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kraft

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet kraft i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till kraft

Ord som innehåller eller liknar kraft: arbetskraft, bärkraft, bärkraftig, bekräfta, bekräftade

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kraft

kraft synonym
andra ord för kraft
kraft betyder
exempel kraft
kraft förklaring
definition kraft
kraft i en mening
stavning kraft
kraft annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kraft synonymt med både force och styrka, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är svaghet en antonym till kraft.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)