Synonymerna.se logotyp

Synonymer till go

 

Synonymer till go

Engelsk översättning av go

  • (vardagligt; engelska) go

Sökvolym på internet för go

Sökvolymen för go är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är

Mer information om go

Vi har totalt sjutton synonymer till go, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för go, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet go

  • Antal bokstäver: 2
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 1

Grundpoäng för ordet go i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till go

Ord som innehåller eller liknar go: aegopodium podagraria, affärsuppgörelse, ägo, ägodel, ägodelar, agon, agoni, agonist, agorafobi, algogen, algor, algor mortis, algoritm, algoritmer, allegori

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av go

go synonym
andra ord för go
go betyder
exempel go
go förklaring
definition go
go i en mening
stavning go
go annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är go synonymt med både härlig och gullig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)