Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kala

 

Synonymer till kala

Sökvolym på internet för kala

Sökvolymen för kala är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är käla

Mer information om kala

Vi har totalt åtta synonymer till kala, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för kala inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad kala betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till kala. Exempelvis kan man söka efter andra ord för kala samt även hur man stavar till kala. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av kala eller en mer djupgående förklaring av kala egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till kala är att leta efter antonymer till kala, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om kala

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för kala i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till kala

Ord som innehåller eller liknar kala: kalabalik, kalamitet, kalas, kalasa


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kala synonymt med både bara och karga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)