Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bara

 

Synonymer till bara

Engelsk översättning av bara

  • if

Sökvolym på internet för bara

Sökvolymen för bara är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bara

Vi har totalt sex synonymer till bara, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för bara, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bara betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bara. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bara samt även hur man stavar till bara. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bara eller en mer djupgående förklaring av bara egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bara är att leta efter antonymer till bara, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bara

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för bara i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till bara

Ord som innehåller eller liknar bara: anpassningsbara, ärbara, ätbara kärnor, bära, bara det nödvändigaste, bara för detta ändamål, bära fram, bära hundhuvudet, bära i gullstol, bära med flätade händer, bära något i sitt sköte, bära sig, bara skinn och ben, bära skulden för något, bära syn för sägen, bara toppen av ett isberg, barack


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bara synonymt med både endast och enbart, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)