Synonymerna.se logotyp

Synonymer till krypto

 

Synonymer till krypto

Engelsk översättning av krypto

  • crypto

Sökvolym på internet för krypto

Sökvolymen för krypto är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om krypto

Vi har totalt två synonymer till krypto, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för krypto, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad krypto betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till krypto. Exempelvis kan man söka efter andra ord för krypto samt även hur man stavar till krypto. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av krypto eller en mer djupgående förklaring av krypto egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till krypto är att leta efter antonymer till krypto, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om krypto

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för krypto i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till krypto

Ord som innehåller eller liknar krypto: dekryptera, krypta, kryptan, kryptera, kryptogam, krypton, kryptovaluta


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är krypto synonymt med både chiffer och kod, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)