Synonymerna.se logotyp

Synonymer till gemen

 

Synonymer till gemen

Engelsk översättning av gemen

  • (om bokstav med speciell form; motsats "versal") lower-case

Sökvolym på internet för gemen

Sökvolymen för gemen är ca. 5400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 5400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om gemen

Vi har totalt fem synonymer till gemen, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för gemen, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet gemen

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet gemen i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till gemen

Ord som innehåller eller liknar gemen: customer relationship management, gemene man, gemensam, gemensam idékläckning, gemensamt, gemensamt ägd mark, gemenskap, gymnasiegemensamma ämnen, gymnasiegemensamma ämnena, gymnasiegemensamt ämne, logement, logementsfartyg, management

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av gemen

gemen synonym
andra ord för gemen
gemen betyder
exempel gemen
gemen förklaring
definition gemen
gemen i en mening
stavning gemen
gemen annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är gemen synonymt med både nedrig och ondsint, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)