Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fullfölja

 

Synonymer till fullfölja

Engelsk översättning av fullfölja

  • complete, realize

Sökvolym på internet för fullfölja

Sökvolymen för fullfölja är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fullfölja

Vi har totalt sex synonymer till fullfölja, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fullfölja, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet fullfölja

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet fullfölja i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 27
  • Ordets poäng i Betapet: 30
  • Ordets poäng i WordFeud: 28

Närmeord till fullfölja

Ord som innehåller eller liknar fullfölja: fullfölj, fullfölja handling och ta konsekvenserna, fullföljande, fullföljas, fullföljd, fullföljde, fullföljer

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fullfölja

fullfölja synonym
andra ord för fullfölja
fullfölja betyder
exempel fullfölja
fullfölja förklaring
definition fullfölja
fullfölja i en mening
stavning fullfölja
fullfölja annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fullfölja synonymt med både genomföra och slutföra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)