Synonymerna.se logotyp

Synonymer till racket

 

Synonymer till racket

Engelsk översättning av racket

  • racket

Sökvolym på internet för racket

Sökvolymen för racket är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är räcket

Mer information om racket

Vi har totalt fem synonymer till racket, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för racket, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad racket betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till racket. Exempelvis kan man söka efter andra ord för racket samt även hur man stavar till racket. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av racket eller en mer djupgående förklaring av racket egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till racket är att leta efter antonymer till racket, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om racket

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för racket i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till racket

Ord som innehåller eller liknar racket: avskiljande räcke, badmintonracket, bordtennisracket, bräcker, förskräckelse, krackelera, räcke, räcke med små pelare, som räcker länge, squashkracket, tennisracket


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är racket synonymt med både slagredskap och badmintonracket, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)