Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fixade

 

Synonymer till fixade

Sökvolym på internet för fixade

Sökvolymen för fixade är ca. 70 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 70 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fixade

Vi har totalt tjugo synonymer till fixade, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för fixade inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet fixade

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet fixade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till fixade

Ord som innehåller eller liknar fixade: fixad

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fixade

fixade synonym
andra ord för fixade
fixade betyder
exempel fixade
fixade förklaring
definition fixade
fixade i en mening
stavning fixade
fixade annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fixade synonymt med både anordnade och arrangerade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)