Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till ordnade

Här nedanför hittar du samtliga tre synonymer till ordnade.


Vad betyder ordnade

Sett till sina synonymer betyder ordnade ungefär fixade eller kirrade, men är även synonymt med exempelvis "styrde upp". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till ordnade.


Närmeord till ordnade

I vår databas över ord finns 6 ord som innehåller eller liknar ordnade.


Mer information om ordnade

Andra sätt att lära sig mer kring vad ordnade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ordnade samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ordnade för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till ordnade, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om ordnade

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordnade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ordnade synonymt med både fixade och kirrade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.