Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ordnade

 

Synonymer till ordnade

Mer information om ordnade

Vi har totalt tre synonymer till ordnade, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för ordnade inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad ordnade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordnade. Exempelvis kan man söka efter andra ord för ordnade samt även hur man stavar till ordnade. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av ordnade eller en mer djupgående förklaring av ordnade egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordnade är att leta efter antonymer till ordnade, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om ordnade

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordnade i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till ordnade

Ord som innehåller eller liknar ordnade: anordna, anordnad, anordnade, anordnar, arvsförordnande, arvsförordnandet, blygsamt vördnadsfull, förordna, förordnande, ha rika föräldrar som ordnar allt, inordna


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ordnade synonymt med både fixade och kirrade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)