Synonymerna.se logotyp

Synonymer till gjorde

 

Synonymer till gjorde

Engelsk översättning av gjorde

  • did

Sökvolym på internet för gjorde

Sökvolymen för gjorde är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om gjorde

Vi har totalt tre synonymer till gjorde, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för gjorde, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet gjorde

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet gjorde i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till gjorde

Ord som innehåller eller liknar gjorde: åskådliggjorde, bortgjord, ej avgjord, få saker gjorda, frigjord, gjord, gjord till struntsak, gjorde abort, gjorde bröd, gjorde entré, gjorde i ordning, gjorde illa, gjorde rikare, gjorde större, hemgjord, hemmagjord, iordninggjord, klargjorde, konstgjord

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av gjorde

gjorde synonym
andra ord för gjorde
gjorde betyder
exempel gjorde
gjorde förklaring
definition gjorde
gjorde i en mening
stavning gjorde
gjorde annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är gjorde synonymt med både ägnade sig åt och åstadkom, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)