Synonymerna.se logotyp
 

Engelsk översättning av defensiv

  • (i fras) defensive

Sökvolym på internet för defensiv

Sökvolymen för defensiv är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om defensiv

Vi har tyvärr varken några synonymer eller antonymer till defensiv registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns dock en engelsk översättning inlagd för defensiv, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet defensiv

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet defensiv i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av defensiv

defensiv synonym
andra ord för defensiv
defensiv betyder
exempel defensiv
defensiv förklaring
definition defensiv
defensiv i en mening
stavning defensiv
defensiv annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)