Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kundservice

 

Synonymer till kundservice

anglicism
support

Engelsk översättning av kundservice

  • customer service

Sökvolym på internet för kundservice

Sökvolymen för kundservice är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är kundservice

Mer information om kundservice

Vi har totalt en synonym till kundservice, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för kundservice, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kundservice

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 7

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kundservice

kundservice synonym
andra ord för kundservice
kundservice betyder
exempel kundservice
kundservice förklaring
definition kundservice
kundservice i en mening
stavning kundservice
kundservice annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är support synonymt med kundservice, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)