Synonymerna.se logotyp

Synonymer till betala

 

Synonymer till betala

Engelsk översättning av betala

  • (även bildligt "ansvara") pay

Sökvolym på internet för betala

Sökvolymen för betala är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om betala

Vi har totalt femton synonymer till betala, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för betala, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet betala

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet betala i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till betala

Ord som innehåller eller liknar betala: annan betalning än pengar, återbetala, återbetalat, återbetalning, återbetalningar, att ta betalt svart, avbetala, avbetalning, avbetalningar, avbetalningsdel

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av betala

betala synonym
andra ord för betala
betala betyder
exempel betala
betala förklaring
definition betala
betala i en mening
stavning betala
betala annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är betala synonymt med både avlöna och ersätta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)