Synonymerna.se logotyp

Synonymer till undermålig

 

Synonymer till undermålig

Engelsk översättning av undermålig

  • inferior

Mer information om undermålig

Vi har totalt sex synonymer till undermålig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för undermålig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad undermålig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till undermålig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för undermålig samt även hur man stavar till undermålig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av undermålig eller en mer djupgående förklaring av undermålig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till undermålig är att leta efter antonymer till undermålig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om undermålig

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för undermålig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till undermålig

Ord som innehåller eller liknar undermålig: svag och undermålig, undermåligt


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är undermålig synonymt med både otillräcklig och bristfällig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)