Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tillfällig

 

Synonymer till tillfällig

Engelsk översättning av tillfällig

  • temporary

Sökvolym på internet för tillfällig

Sökvolymen för tillfällig är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om tillfällig

Vi har totalt nio synonymer till tillfällig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för tillfällig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad tillfällig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till tillfällig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för tillfällig samt även hur man stavar till tillfällig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av tillfällig eller en mer djupgående förklaring av tillfällig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till tillfällig är att leta efter antonymer till tillfällig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om tillfällig

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för tillfällig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till tillfällig

Ord som innehåller eller liknar tillfällig: av en tillfällighet, för tillfället, gripa tillfället i flykten, orsaka tillfällig lomhördhet, passa på medan tillfälle bjuds, ta tillfället i akt, tillfalla, tillfälle, tillfällig avgift, tillfällig korsning


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tillfällig synonymt med både temporär och momentan, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)