Synonymerna.se logotyp

Synonymer till cirkulation

 

Synonymer till cirkulation

Engelsk översättning av cirkulation

  • circulation

Sökvolym på internet för cirkulation

Sökvolymen för cirkulation är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om cirkulation

Vi har totalt en synonym till cirkulation, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för cirkulation, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad cirkulation betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till cirkulation. Exempelvis kan man söka efter andra ord för cirkulation samt även hur man stavar till cirkulation. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av cirkulation eller en mer djupgående förklaring av cirkulation egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till cirkulation är att leta efter antonymer till cirkulation, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om cirkulation

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för cirkulation i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 23
  • Ordets poäng i Betapet: 27
  • Ordets poäng i WordFeud: 25

Närmeord till cirkulation

Ord som innehåller eller liknar cirkulation: cirkulationsplats


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är omlopp synonymt med cirkulation, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)