Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skjuta upp

 

Synonymer till skjuta upp

Engelsk översättning av skjuta upp

  • postpone, put on hold, adjourn

Sökvolym på internet för skjuta upp

Sökvolymen för skjuta upp är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om skjuta upp

Vi har totalt sju synonymer till skjuta upp, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för skjuta upp, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad skjuta upp betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till skjuta upp. Exempelvis kan man söka efter andra ord för skjuta upp samt även hur man stavar till skjuta upp. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av skjuta upp eller en mer djupgående förklaring av skjuta upp egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till skjuta upp är att leta efter antonymer till skjuta upp, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om skjuta upp

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Närmeord till skjuta upp

Ord som innehåller eller liknar skjuta upp: skjuta upp tills vidare


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skjuta upp synonymt med både anstå och bordlägga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)