Synonymerna.se logotyp

Synonymer till senarelägga

 

Synonymer till senarelägga

Engelsk översättning av senarelägga

  • postpone, put off until later

Mer information om senarelägga

Vi har totalt fem synonymer till senarelägga, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för senarelägga, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad senarelägga betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till senarelägga. Exempelvis kan man söka efter andra ord för senarelägga samt även hur man stavar till senarelägga. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av senarelägga eller en mer djupgående förklaring av senarelägga egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till senarelägga är att leta efter antonymer till senarelägga, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om senarelägga

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för senarelägga i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till senarelägga

Ord som innehåller eller liknar senarelägga: ledning via senareläggning, senarelagd, senareläggning


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är senarelägga synonymt med både framflytta och skjuta fram, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)