Synonymerna.se logotyp

Synonymer till självständig

 

Synonymer till självständig

Engelsk översättning av självständig

  • (om stater "fri, oavhängig") independent

Närmeord till självständig

Ord som innehåller eller liknar självständig: osjälvständig, osjälvständig anhängare, osjälvständig efterapare, osjälvständighet, självständig och envis, självständighet, självständigt, vara självständig

Sökvolym på internet för självständig

Sökvolymen för självständig är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om självständig

Vi har totalt sex synonymer till självständig, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för självständig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet självständig

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för ordet självständig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 29
  • Ordets poäng i Betapet: 30
  • Ordets poäng i WordFeud: 28

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är självständig synonymt med både autonom och självbestämmande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)