Synonymerna.se logotyp
 

Engelsk översättning av natur

  • nature

Sökvolym på internet för natur

Sökvolymen för natur är ca. 5400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 5400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om natur

Vi har tyvärr varken några synonymer eller antonymer till natur registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns dock en engelsk översättning inlagd för natur, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet natur

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet natur i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till natur

Ord som innehåller eller liknar natur: acuminatus, ansträngd och onaturlig, dubbelnatur, eriophorum vaginatum, in natura, läran om det övernaturliga, läran om naturkrafterna, läran om tillvarons natur, leta efter naturresurser, natural killer cell, naturalism, naturalistisk, naturbegåvning, naturbegåvningen, naturen, naturharts, naturism, naturläkemetod med spädning, naturlig

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av natur

natur synonym
andra ord för natur
natur betyder
exempel natur
natur förklaring
definition natur
natur i en mening
stavning natur
natur annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)