Synonymerna.se logotyp

Synonymer till art

Synonymer till art

Engelsk översättning av art

  • species, type, sort, kind

Närmeord till art

Ord som innehåller eller liknar art: altartavla, ångfartyg, anmärkningsvärt, annonseringspartner, anpassbart, anpassningsbart, antagbart, apart, apartment, är fjärtar, arbeta hårt, arbetade hårt, arbetar hårt, arbiträrt

Mer information om art

Vi har totalt 5 synonymer till art, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för art, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet art

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet art i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 3
  • Ordets poäng i Betapet: 3
  • Ordets poäng i WordFeud: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är art synonymt med både släkte samt slag, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)