Synonymerna.se logotyp

Synonymer till medfödd

 

Synonymer till medfödd

Engelsk översättning av medfödd

  • congenital

Sökvolym på internet för medfödd

Sökvolymen för medfödd är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om medfödd

Vi har totalt tre synonymer till medfödd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för medfödd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet medfödd

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet medfödd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till medfödd

Ord som innehåller eller liknar medfödd: komma att medföra, medfödd egenskap, medfödd förmåga, medföljer, medföljer en apokalyps, medför, medföra, medförd

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av medfödd

medfödd synonym
andra ord för medfödd
medfödd betyder
exempel medfödd
medfödd förklaring
definition medfödd
medfödd i en mening
stavning medfödd
medfödd annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är medfödd synonymt med både nedärvd och genuin, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)