Synonymerna.se logotyp

Synonymer till inskränkt

 

Synonymer till inskränkt

Engelsk översättning av inskränkt

  • limited, dense, stupid

Sökvolym på internet för inskränkt

Sökvolymen för inskränkt är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om inskränkt

Vi har totalt sex synonymer till inskränkt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för inskränkt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet inskränkt

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet inskränkt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till inskränkt

Ord som innehåller eller liknar inskränkt: inskränka, inskränka rättigheter, inskränker, inskränkning, inskränkning av rättigheter, inskränkt person, inskränkte, inskränkthet, oinskränkt, oinskränkt fullmakt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av inskränkt

inskränkt synonym
andra ord för inskränkt
inskränkt betyder
exempel inskränkt
inskränkt förklaring
definition inskränkt
inskränkt i en mening
stavning inskränkt
inskränkt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är inskränkt synonymt med både enkelspårig och begränsat, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)