Synonymerna.se logotyp

Synonymer till material

 

Synonymer till material

Engelsk översättning av material

  • (även om kunskapsstoff) material

Sökvolym på internet för material

Sökvolymen för material är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om material

Vi har totalt nio synonymer till material, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för material, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet material

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet material i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till material

Ord som innehåller eller liknar material: böjligt material i korgar, bokbandsmaterial, byggmaterial, dematerialisering, förstärka material, glatt stekpannematerial, krigsmaterielindustri, lättantändligt svampmaterial, materia

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av material

material synonym
andra ord för material
material betyder
exempel material
material förklaring
definition material
material i en mening
stavning material
material annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är material synonymt med både stoff och ämne, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)