Synonymerna.se logotyp

Synonymer till koncentrera

 

Synonymer till koncentrera

Engelsk översättning av koncentrera

  • concentrate

Sökvolym på internet för koncentrera

Sökvolymen för koncentrera är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om koncentrera

Vi har totalt två synonymer till koncentrera, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för koncentrera, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet koncentrera

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet koncentrera i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till koncentrera

Ord som innehåller eller liknar koncentrera: koncentrerad, koncentrerad lösning, koncentrerade, koncentrerar, koncentrerat, okoncentrerade, spänd och koncentrerad

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av koncentrera

koncentrera synonym
andra ord för koncentrera
koncentrera betyder
exempel koncentrera
koncentrera förklaring
definition koncentrera
koncentrera i en mening
stavning koncentrera
koncentrera annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är koncentrera synonymt med både fokusera och komprimerad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)